مسعود صدر السلام این نام فراموش نشود! : امیرفرشاد ابراهیمی
2009/09/11 مسعود صدر الاسلام کیست؟ سردار مهندس "طه طاهری" با نامهای مستعار "مسعود صدرالاسلام" و یا "مسعود صالح " که عده ای از نزدیکانش او را "صدر" صدا میزنند، یکی از چهرههای اصلی تشکیلات اطلاعات موازی در ایران است. وی برادر شهید طالب طاهری است که پس از ورود مجاهدین خلقه به فاز "عملیات مهندسی" در ابتدای دهه 60 توسط اعضای این فرقه ربوده شد وپس از تحمل وحشیانهترین انواع شکنجهها در یکی از خانههای تیمی به شهادت رسید. میزان سبعیت و وحشیگری شکنجههای اعمال شده بر روی این جوان 18 ساله به حدی بود که انتشار خبر شکنجه و تصویر جنازه او، تاثیر زیادی بر روی افکار عمومی ایران و جهان داشت و باعث منفور شدن منافقین در اذهان مردم شد. برخی از افراد مطلع معتقدند مسعود صدرالاسلام در فعالیتهای امنیتی و بازجوییهای خود بیش از هر چیز به گرفتن انتقام برادرش فکر میکند. حال مهم نیست که او انتقام جنایتهای فرقه رجوی را از شهرداران بیگناه بگیرد یا جوانان سبزپوشی که تنها جرمشان ...
نظرات
1- مناطق کویری زمستان های سرد و تابستان های گرم و همچنین اختلاف دما در روز و شب نیز زیاد می باشد بنابراین مصرف انرژی در این مناطق بیشتر از مناطق دیگر خواهد بود.
2- بدلیل نداشتن رودخانه ها تولیدات برق آبی در این مناطق وجود ندارد و انتقال برق به این مناطق هزینه بر می باشد و و نیاز به نصب تجهیزات بیشتر(دکل ها و سیم های برق و غیره)همچنین تلفات انرژی از منبع تولید تا منطقه مصرف افزایش مییابد.
3- کشاورزی در مناطق کویر با همان میزان مصرف مواد اولیه و سموم و هزینه شخم و برداشت با مناطق خوش آب و هواتر یکسان میباشد اما میزان تولید محصولات کشاورزی ممکن است دهها برابر کمتر از کشاورزی در مناطق خوش آب و هواتر باشد و بدلیل بدی آب و هوا حتی کشاورزان باید با مشقت بیشتری به کشاورزی بپردازند.
4- هوا و خاک این مناطق خشک می باشد و چسبندگی خاک این مناطق در مقایسه با مناطق خوش آب و هواتر کمتر است و بنابراین میزان گرد و خاک معلق در هوا بدلیل وزش باد بیشتر می باشد و بنابراین سلامتی انسان ها در این مناطق با خطر بیشتری مواجه است و بیمار های قلب و عروقی بیشتر خواهد بود
5- بدلیل بارندگی کمتر در این مناطق و همچنین تعداد روزهای بارانی سال بنابراین میزان کاهش آلودگی های گرد و خاک و ذرات معلق و گازهای سمی دیگر که حاصل تولید ماشن ها و کارخانه ها می باشد کمتر نشست کرده و مدت زمان و روزهای آلوده سال و میزان آن در مقایسه با مناطق خوش آب و هواتر بیشتر می باشد.
6- آب تولیدی برای مصارف شرب و کشاورزی بدلیل نیاز به عمیق تر احداث کرن چاه ها با هزینه بیشتری برای حفاری و همچنین مصرف بیشتر انرژی برای استخراج آب ازاعماق زمین مواجه خواهد بود
7- آب تولیدی دارای ناخالصی های بیشتر و نمک ودیگر مواد ترکیبی در مقایسه بادیگر مناطق میباشد و برای سلامتی انسان (کلیه ها و غیره) مضرتر میباشد همچنین مدت عمر لوله هاو کولر ها و غیره نیز بدلیل داشتن گچ موجود در آب این مناطق کمتر میباشد.
موارد دیگر را در وبلاگ ما بخوانید